Valmiiksi poimitut tuotteet ja mansikanpoiminta Kirkkonummella

Eerikinkartanon Marja myy kesäisin mansikoita, herneitä ja vadelmia suoraan tilalta. Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan tilallamme ja hakemaan mukaan kesän maukkaimmat marjat ja herneet. Jos pidät mansikanpoiminnasta, meillä pääset halutessasi tositoimiin peltohehtaareillamme.

Mansikan myynti

Myymme mansikat suoraan tilalta rasioissa tai 5 kg:n laatikoissa valmiiksi poimittuina. Voit myös järjestää kesäretken mansikkapellolle ja tulla keräämään marjoja itse suoraan pellosta. Tällöin saat mansikat edullisempaan kilohintaan. Mansikkakausi alkaa yleensä juhannuksen jälkeen. Satojen kypsyminen kuitenkin vaihtelee vuosittain, mutta tiedotamme tilanteesta sivuillamme.

Herneen myynti

Makeat herneemme myymme litroittain tai kiloittain suoraan tilaltamme tai Veikkolan keskustan myyntikojulta. Herneet myydään aina tuoreina pellolta kerättynä. Herneet kypsyvät yleensä myyntivalmiiksi kesäkuun puolenvälin tienoilla.

Eerikinkartanon Marja -myyntipiste

Myymme tilamme tuotteita myös Veikkolan keskustassa S-marketin yhteydessä. Kojumme ilmestyy paikalle yleensä kesäkuun lopussa sadon kypsymisestä riippuen.